haardHout

Haardhout geschikt voor iedere kachel!

Ovengedroogd Haardhout

Ontdek ons hoogwaardige kwaliteit ovengedroogd haardhout

Ovengedroogd haardhout

Een mix van beukenhout en eikenhout, beide houtsoorten vallen onder hardhoutsoorten.

We begrijpen dat de kwaliteit van je brandhout een enorm verschil kan maken in de warmte en sfeer die je huis of buitenruimte biedt. Daarom bieden wij een ovengedroogde mix aan, waarbij de houtsoorten belangrijk zijn en het vochtgehalte.

Ons ovengedroogde haardhout wordt zorgvuldig geselecteerd en vervolgens gedroogd in speciale ovens, waardoor het vochtgehalte tot een minimum wordt beperkt. Het resultaat? Brandhout van uitstekende kwaliteit dat gemakkelijk onsteekt en langdurige, aangename warmte afgeeft.

Met ons ovengedroogde haardhout kun jij vol vertrouwen genieten van gezellige avonden bij de open haard of buiten rond het vuur. Vergeet het gedoe met vochtig hout dat moeilijk te ontsteken is en een onaangename rook produceert. Kies voor gemka en kwaliteit met ons ovengedroogd haardhout en maak van elke vuurervaring een genot.

Verschillende uitlevermogelijkheden!

We denken graag met jouw mee en kunnen dan ook in verschillende volumes en formaten uitleveren. Kijk snel in onze webshop naar de verschillende mogelijkheden. Vragen of specifieke wensen laat het ons weten!

Niet gedroogd Haardhout

Ontdek ons hoogwaardige kwaliteit niet gedroogd haardhout

Niet gedroogd haardhout

Een mix van meerdere soorten zoals beukenhout, eikenhout, essenhout & overige hardhoutsoorten. Alle houtsoorten zijn hardhoutsoorten welke nog een gedroogd moeten worden.

Ontdek onze selectie van hoogwaardig, niet-gedroogd haardhout, samengesteld uit een mix van diverse hardhoutsoorten zoals beukenhout, eikenhout, essenhout en andere hardhoutvarianten. Hoewel deze houtsoorten van nature duurzaam en brandbaar zijn, moeten ze nog drogen om optimale prestaties te leveren in uw haard of vuurplaats.

Met ons niet-gedroogd haardhout krijgt u de mogelijkheid om zelf het droogproces te beheren, zodat u kunt genieten van de volledige warmte en sfeer die deze kwaliteitshoutsoorten bieden. Door het drogen van het hout kunt u ervoor zorgen dat het gemakkelijk ontsteekt, efficiënt brandt en minimale rook produceert.

Standaard wordt er een mix aangeboden van hardhoutsoorten. Het is ook mogelijk op aanvraag per soort vers hout geleverd te krijgen. Ideaal voor de houtstoker die graag voorraad aanlegt en zelf zijn hout in beheer wil hebben.